MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

TIETOSUOJASELOSTE 1.1.2020

REKISTERINPITÄJÄ:
Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry
Kansankatu 53
90100 Oulu
050 401 2230
toimisto@huoma.fi


TIETOJA MEISTÄ:
Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten käsittelemme tietojasi. Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry vastaa kaikista Silmästä silmään -kampanjaa varten kerätyistä tiedoistasi.

Antamalla tietosi hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja valtuutat Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry:n keräämään, säilyttämään ja käsittelemään tietojasi esittämillämme tavoilla. Kunnioitamme vetoomuksen allekirjoittaneiden yksityisyyttä. Haluamme suojella ja hallita henkilötietojasi asianmukaisella tavalla.


MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA MIKSI:
Keräämme ja säilytämme yhteystietojasi mukaan lukien nimesi ja asuinpaikkakuntasi:

  • Osoittaaksemme, että vetoomuksen ovat allekirjoittaneet todelliset henkilöt.
  • Tiedottaaksemme vetoomukseen liittyvistä asioista ja vetoomuksen etenemisestä.
  • Kutsuaksemme sinut kampanjoimaan kanssamme.

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse. Vetoomuksen allekirjoittaneiden yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä niitä luovuteta kaupallisiin tarkoituksiin.


MIKSI KERÄÄMME NE:
Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry käyttää tietojasi vain Silmästä silmään -vaikuttavuuskampanjan yhteydessä www.silmastasilmaan.fi -sivustolla kerättävään vetoomukseen.

Vetoomuksen allekirjoittajat antavat luvan näyttää oman nimensä ja yhteystietonsa sekä vetoomuksen perustajille (Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry) että vetoomuksen luovuttamisen yhteydessä vetoomuksen vastaanottavalle taholle.

Vetoomus luovutetaan 31.12.2020 mennessä. Vetoomuksen allekirjoittaneiden henkilötietoja säilytetään korkeintaan 24kk vetoomuksen luovuttamisesta.


EUROOPAN TALOUSALUE:
Keräämämme tiedot säilytetään Euroopan talousalueen (ETA) sisällä.


SÄILYTYSAJAT:
Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin liittyen, ellei meitä vaadita säilyttämään henkilötietojasi pidempään lain ja sääntelyvaatimusten noudattamiseksi.


YHTEYSTIEDOT:
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoituksesta, voit ottaa yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Kansankatu 53, 90100 Oulu tai soittamalla numeroon 050 401 2230 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@huoma.fi.

Jos olet tyytymätön siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä yllä oleviin osoitteisiin ja/tai tehdä ilmoituksen: Tietosuojavaltuutetun toimisto, Ratapihantie 9, 00520 Helsinki, postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki, puhelin (vaihde) 029 56 66700, sähköposti: tietosuoja@om.fi.


OIKEUTESI:
Sinulla on tietosuojalakien mukaisesti tiettyjä oikeuksia, joita voit käyttää ottamalla yhteyttä osoitteeseen Kansankatu 53, 90100 Oulu tai soittamalla numeroon 050 401 2230 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@huoma.fi.

Sinulla on:

  • Oikeus nähdä sinusta säilytettävät henkilötiedot tekemällä tarkastuspyyntö tietosuojalakien mukaisesti. Voimme veloittaa kohtuullisen maksun, jos pyyntö on perusteeton tai kohtuuton.
  • Oikeus saada henkilötiedot korjattua, jos ne ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.
  • Oikeus saada henkilötietosi poistettua tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan.
  • Oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan.

Yllä oleviin oikeuksiin on joitakin poikkeuksia, jotka on sallittu tietosuojalainsäädännössä.